Etusivu     Uutiset     Esittely     Koirat     Kasvatit     Pentuja     Blogi

Dumf and Galwy International "Vinsentti"

   

Vinsentti on Vinskin koira ja pitkäaikainen haave. Vinskillehän bortsu on se ainoa oikea koirarotu ja kun Minnie kuoli keväällä 2012 niin haave alkoi polttelemaan oikein toden teolla. Saimme apua pennun etsimisessä ja näin ollen löysimme oikein lupaavanoloisen pentueen Saksasta, sieltä loppujen lopuksi kaikkien kiemuroiden jälkeen saimmekin urospennun.

Vinski kävi hakemassa Vinsentin heinäkuun lopussa 2012. Itseltäni meni pentuaika ihan sumussa, kun elokuussa menetimme Napin ja Surun yllättäen. Pikkuhiljaa alan tulemaan sinuiksi tuon reippaan pikku bortsun kanssa.

Vinsentti on omaan silmääni oikein miellyttävän näköinen, juuri sellainen kuin ulkonäön puolesta halusimmekin. Ei mikään käyttölinjainen rimpula, muttei mikään muhkea näyttelymörssärikään. Tämä näin kärjiestysti sanottuna ei-bortsuihmisen silmin

Luonteeltaan poika on rohkea, avoin ja sosiaalinen. Taistelutahtoa ja tekemisen meinikiä on vaikka muille jakaa. Vinski on aloittanut Vinsentin kanssa jäljestyksen syksyllä sekä pikkuhiljaa perehtymään tottelevaisuuden ja agilityn saloihin. Näissä se on oikein lupaavan oloinen.