Etusivu     Uutiset     Esittely     Koirat     Kasvatit     Pentuja     Blogi

High Volts Isla Wuffy "Tuuni"

     

Tuuni KoiratNetissä

Halusin sijoittaa pennun myös toisesta pentueestani varsinkaan kun itselleni en jättänyt pentua. Sijoituskoiran valinta ei ollut ihan yksinkertaista, mutta lopulta Seijalle muutti pikkuinen Tuuni.

Kun itselle alkoi varmistua,että tässäkin pentueessa oli sellainen koira, jonka haluaisin sijoittaa niin sijoituskoti oli kirkkaana mielessäni. Materon Seija oli miettinyt toistaa koiraa Unnan (High Volts Hocus-Pocus) kaveriksi. Seijan kanssa oli paljon tehty yhteistyötä Unnan kanssa, sillä ohjaan sitä agilityssä. Seija on erinomainen koiranomistaja, hyvin aktiivinen harrastaja, mutta koira on kuitenkin ennen kaikkea perheenjäsen. Ja asuu samalla paikkakunnalle niin pääsisin pystyisin olemaan Tuunin kanssa enemmän tekemisissä kuin Luvan kanssa.

Tuuniin olen hyvin tyytyväinen sekä luonteen että ulkomuodon osalta. Yksinkertaistaen voisi sanoa, että se on pieni ja pippurinen. Luonteeltaan avoin, muttei mikään kaikkien kaveri. Sitä kiinnostaa vain Seija, muista ihmisistä se ei jaksa kauheasti kiinnostua. Luonnetta siltä löytyy ja kiltti Unna meinaa olla välillä ahdingossa sen kanssa.

Seija harrastaa Tuunin kanssa pääasiassa agilityä ja kisaura olisi tarkoitus aloittaa vuonna 2012. Lisäksi he treenaavat jäljestystä ja hiukan tottelevaisuutta. BH-koe on suunnitteilla mahdollisesti vuonna 2012.

Silmät ja luusto tutkitaan samaten vuonna 2012.

Jos kaikki menee hyvin niin Tuunille olisi suunnitteilla pennut todennäköisesti vuonna 2014.