Etusivu     Uutiset     Esittely     Koirat     Kasvatit     Pentuja     Blogi

KANS POHJ FI SE NO AVA FI SE AVA-H TK1
High Volts Hippie Flower "Ruusu"

     

Ruusu KoiratNetissä

Ruusu on kesällä 2008 syntynyt oma kasvatti ensimmäisestä pentueestani. Ruusu jäi kotiin Vinskin ja tyttöjen toiveesta, kun se ”oli niin bordercollien näköinen”. Perustehan se on sekin koiran valinnalle…Ruususta piti tulla Vinskille harrastuskoira ja sitä se olikin ensimmäisen elinvuoden ajan. Näillä kahdella eivät kemiat kohdanneet harrastusrintamalla, joten Ruusu siirtyi noin vuoden ikäisenä minun treenikaverikseni. Ruusu on koulutettavan hyvin erilainen kuin äitinsä oli, joten minullakin meni aikansa opetella toimimaan sen kanssa. Ruusu on melko ohjaajapehmeä ja ottaa herkästi itseensä virheen tullessa. Siinä missä Nappi sai draivia lisää pienestä pakotteesta niin Ruusu herkemmin jumittaa. Nykyisin olemme ihan hyvä parivaljakko keskenämme, mutta tietynlaista kovuutta toivoisin koiralle lisää.

Arkielämässä Ruusu on ihanteellinen kaveri. Se on kiltti toisille koirille ja ihmisille, rohkea ja aktiivinen. Jaksaa lenkkeillä ja juosta loputtomiin, mutta kotona huomaamaton makoilija.

Ruusu on luonnetestattu pistein +140, laukausvarma.

Näyttelyissä olemme käyneet pari kertaa, paras tulos on ERI. Mikään näyttelytähti ei Ruusu tule kuitenkaan ikinä olemaan.

Ruusun on Suomen ja Ruotsin agilityvalio, sekä Ruotsin hyppyvalio. Lisäksi sillä on Caciagit Suomesta ja Ruotsista. Ruusu on vuoden 2011 Lapin kennelpiirin yksilö-ja joukkuepiirinmestari agilityssä.

Tokossa sillä on koulutustunnus alokasluokasta sekä 1-tulos avoimesta. Ehkäpä jossain vaiheessa kisaamme voittajaluokassa. Ohjaaja on vain niin laiska treenaamaan...

Ruusulla on terveet silmät, lonkat ja kyynärät.

Ruusulle on suunnitteilla pennut syksylle 2013 aiemmasta suunnitelmasta poiketen