Etusivu     Uutiset     Esittely     Koirat     Kasvatit     Pentuja     Blogi

Pentuja

TALVIPENTUJA TUUNILLE JA WILBURILLE

Pennut syntyneet 30.11.15, 7 narttua ja yksi poika.
Otamme vielä pentukyselyitä vastaan, joko soittamalla 044-3562235 tai sähköpostitse highvolts.kennel@gmail.com


FI SE MVA High Volts Isla Wuffy "Tuuni"

Himling's Humble Web "Wilbur"

Tuuni harrastaa aktiivisesti agilityä, se kilpailee medi 3-luokassa (koko n. 42 cm) ohjaajansa Seijan kanssa. Tuunilla on yksi hyppyserti plakkarissa, tänä vuonna sillä oli osallistumisoikeus sekä agilityn SM-kisoihin (sijoitus 37.) että MM-karsintoihin.

Tuunilla on terveet silmät, A/A-lonkat sekä 0/0-kyynärät. Tuuni on luonnetestattu pistein +110, laukauskokematon.

Tuuni on luonteeltaan hiukan varautunut vieraita ihmisiä kohtaan tai lähinnä se ei ole kiinnostunut vieraista ihmisistä. Melko rauhallinen tyyppi perusluonteeltaan, mutta on kuitenkin löytänyt turbovaihteen agilityyn ja palkkautuu hyvin esim. pallolla. Toki ruoka taitaa sen ykkösjuttu olla, Tuuni on suunnattoman ahne otus.

Urokseksi olemme valinneet Ruotsista upean Wilburin (Himling's Humble Web). Wilburilla on yksi pentue, tarkemmin yksi ainoa pentu (High Volts Kidius Korpus). Korppu omaa erinomaisen rohkean ja avoimen luonteen, kuten isänsäkin. Näitä toivoisimme lisääkin :)

Wilbur on suorittanut hyväksytysti läpi luonnekuvauksen (BPH-testin, vastaa MH-kuvausta), siellä sitä oli todettu varmaksi ja ystävälliseksi, pojalla oli ollut positiivinen asenne koko testin ajan. Lisäksi se oli testattu laukausvarmaksi.

Wilburilla on terveet silmät, B/B-lonkat sekä 0/0-kyynärät. Näyttelyissä se on käynyt vain kerran saaden H:n, tuomarin mielestä oli liian raskasluustoinen. Tosin jälkihuomautuksena oli tullut, että luonteensa puolesta olisi ollut rotunsa paras :)

    

    

Mahdollisesti suunnitteilla pentuja Piksulle (C.I.B* POHJ FI SE NO MVA High Volts Jippi Jippi Yeah) syksylle 2016.
* Ei FCI vahvistama