Etusivu     Uutiset     Esittely     Koirat     Kasvatit     Pentuja     Blogi

High Volts Happy Feet "Luva"

     

Luva KoiratNetissä - Luvan kuvagalleria

Luva on sijoituskoirani ensimmäisestä pentueestani. Se oli koira, jonka halusin itselleni, mutta taivuin enemmistön edessä. Jollakin lailla halusin pitää sen itselläni ja kun tuli mahdollisuus sijoittaa se ystävälleni Johanna Flinckille niin päätöstä ei tarvinnut kauaa miettiä.

Luva asuu siis Johannan luona Pattijoella useamman koiran laumassa. Sillä on valtava piha juoksennella ja aina kaveri menossa mukana.

Luva on ollut pennusta lähtien hyvin reipas koira ja Johannan sanojen mukaan ei ole vielä tullut asiaa vastaan, jota se pelkäisi. Luonteeltaan se on avoin ja sosiaalinen, hyvin itsenäinen huoleton hömpöttelijä.

Luva on erittäin kaunis rotunsa edustaja, joka säväyttää erinomaisilla liikkeillään. Rakenteestä pidän itse kovasti, turkilla Luva ei ole pentuaikojen jälkeen koreillut.

Luva tuli muotovalioksi ensimmäisessä mahdollisessa näyttelyssään 2 vuoden ja 1 päivän iässä. Lisäksi sillä on kaksi Cacibia Suomesta. Luva on kierrellyt näyttelyitä harvakseltaan, mahdollisesti seuraavaksi suunnataan naapurimaan suuntaan.

Agilityssä Luva kilpailee medi3-luokassa. Se on Lapin kennelpiirin joukkuepiirinmestari 2011.

Luvalle on suunnitteilla pennut vuonna 2012.